opening infocentrum den nul door royalty

Het Infocentrum IJssel Den Nul wordt donderdag 19 april geopend door Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom.

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven komen om 15.30 uur aan bij de ingang van het Infocentrum en rond 15.50 uur vindt de officiële openingshandeling plaats aan de achterzijde van het Infocentrum bij de Lange Kolk. Aan de openingshandeling werken toneelspelers mee van Toneelvereniging Herman Heijermans uit Olst en de kinderen van Basisschool De Holsthoek uit Den Nul.

Voor mensen die graag willen kijken bij de aankomst van de Prinses en haar echtgenoot en bij de openingshandeling, is een bepaald deel van het terrein afgezet. Het Infocentrum zelf, is donderdag 19 april alleen toegankelijk voor de genodigden.

De publieksdagen van het centrum zijn op 21 en 22 april van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dagen zijn er in en rondom het centrum verschillende doe- en kijkactiviteiten voor het hele gezin. Een weekend vol informatiekraampjes, activiteiten en optredens, zowel voor jong als oud. Zo kan er geklommen en geklauterd worden, in de waterspeelplaats gespeeld, met het pontje over gevaren worden, gewandeld naar de uitkijk toren en de Duursche Waarden. Maar er zijn ook demonstraties motorzagen, stenen bakken en een springkussen.

Kortom een weekend vol stands met informatie en activiteiten. De vrijwilligers van het Infocentrum staan tevens voor je klaar om het centrum te laten zien en te vertellen over de expositie. Iedereen is welkom om kennis te maken met dit multifunctionele Infocentrum, dat bezoekers een goede uitvalsbasis biedt voor het ontdekken van de natuur en cultuur langs de IJssel. De toegang is gratis.

In de bijlage vind je de programmawijzer en de flyer van de publieksdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.