ook the dutch eagles naar hoftheater

Het Hoftheater maakte de afgelopen weken al diverse namen bekend van artiesten die dit jaar te bewonderen zijn in het Hoftheater. Zo komen onder andere Ali B, Rob Kamphues, Guido Weijers, Javier Guzman en Normaal naar het theater.

Aan dat rijtje kan nu ook The Dutch Eagles, Hans Kazan, Bertolf en Kasper van Kooten worden toegevoegd. Ook Niet Schieten!, Snip & Snap: Ja dit is Revue, Boer’n Leu, Flairck, Thriller Theater, Jan en Sanne Terlouw en Het Groot Niet te Vermijden komen naar Raalte.

Dit zijn de laatste namen die het HOFtheater bekend maakt voor het publiceren van het totale programma. Vanaf 21 mei start de voorverkoop voor alle voorstellingen in seizoen 2012-2013. Kijk op staging2.hoftheater.nl voor het volledige programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.