ons genoegen en svp mixen en matchen goed

Het dak ging er nog net niet af zaterdagavond in Sporthal Hoogerheyne in Heino, maar veel scheelde het niet. De ongeveer 100 zangers en muzikanten van Popkoor Swining Vocal Pleasure en muziekvereniging Ons Genoegen hadden het publiek aan de voeten liggen.

In een leuk aangeklede en compleet uitverkochte sporthal, met mooie belichting en keurige presentatie op de achtergrond, zat de sfeer er al snel in. Het ‘mixte en matchte’ aan alle kanten: muzikanten van muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ zongen het gevoelige nummer ‘The way old friends do’ van Abba en de dirigent van Ons Genoegen, Jan Jager, nam op enig moment achter het drumstel plaats. Dirigente van het popkoor SVP, Juliette Dumoré, dirigeerde op haar beurt weer enkele nummers van het orkest.

Ook het publiek zong mee met nummers als Hallelujah, Heal the World, Set fire to the rain en Something inside so strong. Beide dirigenten verrasten, zowel het koor als het orkest en de zaal, met een zangduet met toepasselijke teksten.

Naast meer gedragen nummers als As it is in heaven, Het Masker van Nick & Simon, Time to say goodbye en Mc Arthur Park, werden swingende nummers gebracht, zoals Rolling in the deep van Adele en een Abba Medley.

Namens SVP bracht een subgroep van het koor een act op Big Spender terwijl een andere groep op I say a little prayer op de planken bracht. Muziekvereniging Ons Genoegen bewees zaterdag dat het de moeilijke stukken niet schuwt.

Met het massaal meegezongen Land of hope and glory werd een meer dan geslaagde avond beëindigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.