Home / archiefcentraal / onderscheiding voor wethouder van den berg

onderscheiding voor wethouder van den berg

Wethouder Cor van den Berg heeft tijdens de jaarvergadering van KansPlus Midden-Overijssel een zilveren speld ontvangen. Van den Berg is al 25 jaar bestuurslid/-voorzitter van de oudervereniging voor mensen met een verstandelijke beperking.

“Zijn gave om mensen de waardering te geven die zij verdienen maakt hem tot een zeer gewaardeerd mens. Zijn verbondenheid met de doelgroep is veelzijdig”, zegt Harrie Wolterink. De heer Gerrit Ruitenberg van het Landelijk Bureau kwam de zilveren speld overhandigen en Cors vrouw Ans mocht het opspelden.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.