nyhoff maakt renb programma compleet

Liefhebbers kunnen zich ook verheugen op de komst van Simon Mc Bride, Kitty Daisy & Lewis, The Bintangs , Serena Pryne & the Mandevilles, King King, Shaggy Dogs en Michael Dotson. Allemaal gevestigde namen uit de roots –en bluesmuziek die de verwachtingen zeker zullen waarmaken. In totaal staat de teller hiermee op 21 live acts die tijdens beide Pinksterdagen in het centrum van Raalte zullen optreden.

Zaterdag 26 mei opent Ribs & Blues met een concert van Status Quo. Go Back to the Zoo en King spelen in het voorprogramma. De voorverkoop is online en bij de regionale verkooppunten in volle gang. Kijk voor meer informatie op staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.