nijenhuis dit weekend gratis toegankelijk

Museum het Nijenhuis, tussen Heino en Wijhe, is aanstaand weekend gratis toegankelijk. Dat komt omdat het dit weekend nationaal museumweekend is. Momenteel zijn in Kasteel het Nijenhuis bij Heino bijna alle topstukken uit de vaste collectie van Museum de Fundatie te zien.

Natuurlijk de molen ‘Le blute-fin’ van Vincent van Gogh en werk van Piet Mondriaan, Jan Fabre, Rob Scholte, Paul Citroen, Jeroen Krabbé, Jan Voerman sr. en vele anderen. Daarnaast is onlangs de nieuwe beeldentuin geopend. Meer dan 75 beelden uit de collecties van Museum de Fundatie, Museum Beelden aan Zee en de provincie Overijssel worden getoond. Kasteel het Nijenhuis en beeldentuin zijn beide dagen gratis toegankelijk voor publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.