nieuwe sponsor volleybaldames hooiberg

De dames van Volleybalvereniging De Hooiberg hebben in Miqa Makelaardij en Isfordink Bedrijfswageninrichting een tweetal nieuwe sponsoren gevonden. Met deze twee nieuwe kledingsponsoren en dankzij Sportcafé De Hooiberg, die dit jaar wederom ballen sponsort, beginnen de dames volgend jaar vol vertrouwen aan een nieuw seizoen.

Volleybalvereniging De Hooiberg is een kleine vereniging, met slechts één team. Desondanks kunnen de dames al sinds de oprichting van de vereniging rekenen op enkele trouwe sponsoren. Zo gingen Plus Vermaning (trainingspakken) Autobedrijf Isfordink (broekjes) en Hafkamp (sporttassen) de nieuwe sponsoren al voor.

De volleybalsters hebben ook het afgelopen seizoen, ondanks dat er nog een wedstrijden gespeeld moeten worden, met een goed resultaat afgesloten. In de tweede klas hebben zij hun positie goed kunnen verdedigen en zijn in de middenmoot geëindigd. Met de nieuwe shirts en de steun van alle sponsoren hebben de dames ook het volste vertrouwen in het komende seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.