nieuwe namen komend seizoen hoftheater

Onder andere cabaretier Javier Guzman, Nico Dijkshoorn & Ronald Giphart en Angela Groothuizen zijn toegevoegd aan het programma van het nieuwe seizoen van het HOFtheater.

Ook Höllenboer, Nathalie Baartman, St. Caecilia met Cor Bakker, Percossa, Wolga Kozakken, Daniël Boissevain en Timmy Tims Jeugdtheater zullen het Raalter theater vereren met een bezoek. Eerder maakte het HOFtheater al de komst van Helligen Hendrik, Ali B, Rob Kamphues, Guido Wijers, Normaal (de echte!), Erwin Nyhoff, Daniël Lohues, Pater Moeskroen, Arthur Japin en De Griezelbus bekend. Vanaf maandag 23 april is het complete programma ook op staging2.hoftheater.nl te bekijken. De voorverkoop start op 21 mei 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.