nieuwe look voor discus dineke

Een nieuwe huisstijl, een verfrist logo en nieuwe gevelreclame. Huisdierenspeciaalzaak Discus Dineke aan de Marktstraat in Raalte heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Alle Discus-winkels in Nederland zullen een metamorfose ondergaan, de Raalter vestiging is de eerste van het land.

Dineke: “We zijn erg blij en de reacties die we krijgen zijn ook erg leuk!” In de winkel blijft plaats voor de trimsalon, waar huid- en vachtproblemen van hond en kat worden opgelost. Daarnaast kunnen klanten er gratis met hun kat, hond, cavia of konijn terecht om de nagels van het dier te laten knippen.

Op vrijdag 18 mei is er tussen 19.00 uur en 21.00 uur een dierenarts die inentingen van huisdieren komt verzorgen. De meeste soorten entingen kosten 25 euro per stuk. Ook met medische vragen kun je die avond terecht en de gegevens die op de registratiechip staan updaten.

Tenslotte is Dineke nu bezig met het inrichten van zoutwateraquaria in de winkel. Het begin is al gemaakt, naar verwachting is dat binnen twee maanden volledig afgerond.

Zie ook staging2.discusdineke.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.