negen ontslagen bij jansman bouw

Jansman Bouw uit Luttenberg heeft recentelijk negen personeelsleden moeten ontslaan. Een woordvoerder van het bedrijf wijt de ontslagen aan de voortdurende crisis in de bouwsector. “De bouwsector zit al drie jaar in een neerwaartse spiraal. Inkrimpingen en reorganisaties zijn aan de orde van de dag. De crisis raakt de bouwsector enorm.”

“Kijk alleen al naar de architectenbureaus. Bij sommigen moet de helft van het personeel er uit. Architecten zijn de voorhoede van de bouwsector. Als er niks getekend wordt, hoeft er ook niks gebouwd te worden.”

Jansman Bouw heeft van acht bouwplaats medewerkers en één kantoormedewerker de arbeidsplaats opgeheven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.