mizuwaiai naar finale landskampioenschap

De 32-37 overwinning van MizuWaAi Dalfsen op de handbalsters van Hellas afgelopen zaterdagavond, heeft de Dalfser ploeg zich geplaatst voor de finale van het landskampioenschap in juni. De grote vraag die vanaf nu de gemoederen in Dalfsen bezighoudt, is dus ‘prolongeert MizuWaai de titel?’.

Afgelopen zaterdag ging het gelijk op in Aalsmeer. Tot aan rust was het verschil in doelpunten nooit groter dan drie. In het begin nam MizuWaAi de voorsprong nog, later in de eerste helft kwam Hellas langszij en nam nog iets later de voorsprong.

In de toeloop naar de rust stond Hellas zelfs met 17-14 voor. Tijd voor de bezoekster uit Dalfser om een tussensprintje naar de theepauze in te zetten, ze trokken de score nog knap gelijk en gingen met 17-17 pauzeren.

Na de rust was het MiZuWaAi dat het initiatief nam. Een snelle voorsprong werd niet meer uit handen gegeven, waardoor het duel in 32-37 beklonken werd.

Dalfsen is nog vol in de race voor de dubbel: Zowel finale landskampioenschap als bekerfinale staan op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.