mix en match bijna uitverkocht

Mix & Match gaat dit jaar zijn tweede editie beleven. Vorig jaar was het een daverend succes, waardoor het dit jaar nog grootser aangepakt wordt. In plaats van een halve zaal in de sporthal, wordt nu de hele zaal bij het concert betrokken. “Ook het licht en geluid worden beter,” vertelt Boxebeld. “Daarnaast hebben we banieren van IJsselproms geleend, die komen aan het plafond te hangen. Ook de tribunes staan zaterdag in een andere opstelling, in Carre vorm. Het koor en het orkest staan zaterdag ook niet naast elkaar, zoals vorig jaar. Ze staan voor elkaar, om meer eenheid te creëren.”

“Het wordt nog groter en spectaculairder dan vorig jaar,” stelt Boxebeld overtuigd.

Wie nog kaarten wil voor het concert, moet snel zijn. Kaarten kopen kan bij de Smulbaai in Heino of door een mailtje te sturen naar boxebeldvermeulen@hetnet.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop 8,50 euro (jeugd tot elf jaar 2,50 euro). Als er na de voorverkoop nog kaarten overblijven (dat lijkt onwaarschijnlijk) kosten de kaarten aan de deur 9,50 euro. Het concert begint om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.