middelbare scholieren stunten er op los

De eindexamenkandidaten van de middelbare scholen zijn door hun lessen heen. Ze volgen na de vakantie alleen nog maar meer facultatieve lessen, waar ze vooral veel examens gaan oefenen. Die examens beginnen de derde week van mei.

En ja, als je na zo’n lange tijd de school verlaat, dan moet dat natuurlijk met een stunt. Die zijn vrijdag op de meeste middelbare scholen in Salland, Vechtdal en Deventer gehouden. Wij kregen deze ballenbakfoto van het Carmel College Salland toegezonden. Daar hadden eindexamenkandidaten zich laten inspireren door de komende drukke sportzomer. De hele school moest er aan geloven: er moesten sportieve spelen gedaan worden.

En natuurlijk moesten de leerkrachten er ook aan geloven. Die waren de hele schooltijd de baas geweest, tijdens de stunt moest dat even omgeraaid worden. “Het was een prettig georganiseerde chaos”, aldus de schoolleiding van het CCS.

Natuurlijk houden we ons aanbevolen voor tekst en foto’s van andere stunts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.