met salland centraal naar go ahead eagles

Salland Centraal en Go Ahead Eagles presenteren om de veertien dagen een prijsvraag waarmee je kaarten kunt winnen voor de thuiswedstrijden van de Deventer voetbalclub. Deze keer worden onder de goede inzendingen drie setjes van twee kaarten verloot voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen op vrijdag 20 april. Aanvang is om 20.00 uur. Om in aanmerking te komen voor de kaarten moet je de volgende vraag goed beantwoorden: Wat is de naam van de mascotte van de kidsclub van FC Emmen?

A) Sibi

B) Wibi

C) Dibi

Je kunt het antwoord tot donderdagmiddag (12.00 uur) mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Vermeld wel je naam en adresgegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.