matroos onwel op binnenvaartschip

De matroos moest op onderzoek uit, nadat er op het schip problemen met de afvoer van het afvalwater werden geconstateerd. Toen de matroos zijn hoofd in een opvangtank voor zogeheten ‘grijs water’ stak (daarin belandt de afvoer van de toiletten en de keuken) werd hij onwel.

Daarop werd alarm geslagen. De brandweer en een adviseur gevaarlijke stoffen gingen op onderzoek uit en concludeerden al snel dat de afvoer pomp kapot was. Hieruit kon geconcludeerd worden dat er voor de overige opvaren geen gevaar ontstond, waarna het schip zijn tocht kon vervolgen.

Op het schip zaten 100 passagiers en 22 medewerkers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.