Home / archiefcentraal / matroos onwel op binnenvaartschip

matroos onwel op binnenvaartschip

De matroos moest op onderzoek uit, nadat er op het schip problemen met de afvoer van het afvalwater werden geconstateerd. Toen de matroos zijn hoofd in een opvangtank voor zogeheten ‘grijs water’ stak (daarin belandt de afvoer van de toiletten en de keuken) werd hij onwel.

Daarop werd alarm geslagen. De brandweer en een adviseur gevaarlijke stoffen gingen op onderzoek uit en concludeerden al snel dat de afvoer pomp kapot was. Hieruit kon geconcludeerd worden dat er voor de overige opvaren geen gevaar ontstond, waarna het schip zijn tocht kon vervolgen.

Op het schip zaten 100 passagiers en 22 medewerkers.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.