Home / archiefcentraal / mariakapel schoonhetenseweg in ere hersteld

mariakapel schoonhetenseweg in ere hersteld

De bewoners van Boetele hebben de Mariakapel aan de Schoonhetenseweg in ere hersteld. Hein Veldhuis had de eer om de officiële openingshandeling, het aansteken van een kaars, te verrichten. Samen met de heren Pleizier, Ten Hove, Lobbert en Wiefferink heeft Hein veel werk verzet.

Het Mariabeeld komt uit Bussum en is geregeld via de familie De Graaf. Hein Ramaker zorgde er voor dat alles in goede banen werd geleid. De foto werd gemaakt door Gerard Achterhoek, meer foto’s vind je op www.marienheemonline.nl

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.