Home / archiefcentraal / mans bartels opent eigen manshal

mans bartels opent eigen manshal

Zaterdag werd de hal officieel geopend onder de naam Manshal. Mans Bartels verrichtte de opening in hoogsteigen persoon door het een lint door te knippen. Dit gebeurde natuurlijk met zijn zus Aaltje naast hem. Daarnaast waren er familieleden, vrienden, buren en natuurlijk de amazones en een enkele ruiter.

De rijders en de ouders gaven Mans een cadeau, zodat de tijd niet meer stilstaat in de rijbak. De officiële handeling werd verricht door Claudia Blok. Nadat de nieuwe klok op elektra was onthuld, vervolgde voorzitter Jeroen Bakker nog meer cadeaus. De SRD (Sallandse Ruiterdagen) gaf Mans een viertal hindernissen, die hij kan gebruiken in zijn lessen.

Aaltje keek toe en genoot zichtbaar. Toch moest ze nog even kwijt dat ze niet zo nodig in de belangstelling hoeven te staan.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.