mannen aangehouden na vluchtpoging

De mannen zaten in een auto die rond 23.30 uur bij een alcoholcontrole op de rotonde aan de Holterweg in Nieuw Heeten een stopteken kreeg. De auto reed eerst door, maar stopte uiteindelijk. Vervolgens stapten zowel de bestuurder als passagier uit en gingen er hardlopend vandoor in de richting van een nabijgelegen erf.

De politiemensen die bezig waren met de alcoholcontrole gingen direct op zoek naar de mannen, maar zij werden in eerste instantie niet aangetroffen. Na een tip ruim twee uur later dat er twee verdachte personen rondliepen bij de sportvelden in Heeten en na enig speurwerk konden de twee, met behulp van een getuige, alsnog worden aangehouden op de Schoonhetenseweg.

De man uit Arnhem verzette zich daarbij heftig. In de achterlaten auto werden diverse goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van een inbraak of diefstal. Beide mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.