majorettes showkorps amicitia in het nieuw

Het majorettepeloton van Showkorps Amicitia heeft nieuwe pakjes. Deze werden onlangs gepresenteerd. De aanschaf is onderdeel van een grote investeringsronde om verdere groei mogelijk te maken voor Showkorps Amicitia. Naast nieuwe pakjes voor de majorettes zijn er ook veel nieuwe instrumenten aangeschaft.

Verschillende partners hebben met subsidie bijgedragen aan het mogelijk maken van deze investeringsronde. Deze partners zijn: het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Rabobank Coöperatiefonds en het VSB fonds. Het overgrote deel van de investering heeft Amicitia echter zelf bij elkaar gespaard met de opbrengst van de oud papierinzamelingen.

De voorzitter van Amicitia gaf in de toespraak duidelijk te kennen dat Showkorps Amicitia, net als de overige inzamelaars van de gemeente Olst-Wijhe, het geheel niet eens is met de gemeentelijke plannen voor de papierinzamelingen met de blauwe containers. Hij sprak de wens uit dat de gemeente inziet dat dit een verkeerd beleid is en dat de verenigingen en scholen de inzamelingen zelf mogen blijven uitvoeren.

De presentatie van de nieuwe outfit voor de majorettes vond plaats tijdens de Palmpasen optocht op de Boerhaar. Een thuiswedstrijd voor Amicitia waarbij het eigen publiek als eerste de nieuwe pakjes kon bekijken. De reacties waren enthousiast en er werden veel foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken op staging2.showkorpsamicitia.nl

De investeringsronde was niet voor niets: Amicitia wil graag door blijven groeien en is hiervoor op zoek naar nieuwe (jeugd)leden. Bij alle onderdelen ben je van harte welkom om het team van enthousiaste (jeugd)muzikanten en majorettes te komen versterken. Meer informatie krijg je op staging2.showkorpsamicitia.nl of via het secretariaat: 0570-531812.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.