lemelerveld schiet weinig op met het ene punt

Lemelerveld had vanmiddag goede zaken kunnen doen tegen de strijd tegen degradatie maar moest genoegen nemen met een punt tegen Schalkhaar. Rene Jansen kon wel leven met de punten deling.

,, We komen twee keer snel op achterstand. Maken beide keren ook weer snel gelijk, maar het was niet best. Het was slecht voetbal, waarbij we pas op het eind, toen hun met 10 man speelden wat kansen kregen. Echte super kansen hebben we niet gehad, en zij probeerden met de lange bal nog hun spits te bereiken, maar dat lukte ook niet echt. Wij waren niet bij machte om een gat in de defensie te slaan\”.

Lemelerveld klimt een plaatsje omhoog, maar het blijft spannend onderin. Heerde pakte wel de volle buit en is nu weer twee punten los. Met nog 3 wedstrijden voor de boeg kan het nog alle kanten op onderin. RDC is zeker van degradatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.