Home / archiefcentraal / lemelerveld in slot seconden onderuit

lemelerveld in slot seconden onderuit

Voorzitter Rene Jansen vond dat zijn eerste elftal zuur had verloren van de koploper Dieze West met 0-1. ” Het was een gelijk opgaande wedstrijd, die geen winnaar verdiende. Wij waren in de eerste helft de boven liggende partij en zij in de tweede helft. Wij hadden de betere kansen, maar we raken drie keer de paal. Op het eind maken ze een mazzelgoal, maar dat is het geluk van de koploper”.

Gelukkig voor Lemelerveld verloren de andere ploegen die onderaan staan ook allemaal dus veel schade is er niet geleden. ” Jeroen van de Berg kreeg op het eind nog een honderd procent kans, maar hij schiet hem naast”, aldus Jansen. Het zat dus niet mee voor Lemelerveld.

In de resterende twee wedstrijden kan het onderin nog alle kanten op. Uit tegen de Gazelle zal niet makkelijk worden. In de laatste wedstrijd ontvangt Lemelerveld mede degradatie kandidaat Zwolle. Dat kan wel eens een hele belangrijke pot worden.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.