laatste voorstellingen in het hoftheater

Het HOFtheater is komend weekend voor het laatst in z’n huidige vorm te bezoeken. Binnen afzienbare tijd gaat de sloop en verbouwing van het pand van start. Ook als u geen kaarten voor een voorstelling heeft, kunt u nog een laatste maal komen kijken. De laatste voorstellingen hebben een extra feestelijk tintje met live-muziek na afloop en een complete Ladies Night op zaterdag 21 april. Ook kunnen de nieuwbouwplannen en het programma voor komend seizoen bekeken worden.

Vanaf de tweede week van mei zal begonnen worden met het slopen van het grootste gedeelte van het HOFtheater. Alleen de karakteristieke, ronde theaterzaal blijft staan. Aankomend weekend is het laatste officiële theaterweekend van dit HOFtheaterseizoen. Dan is iedereen van harte welkom om ‘afscheid’ te nemen van het HOFtheater zoals het nu is. Dat kan tijdens één van de drie voorstellingen, maar ook als u niet naar een voorstelling gaat, ben je van harte welkom op vrijdagavond tussen 19.30 en ongeveer 23.00 uur, op zaterdagavond van 19.00 tot ongeveer 23.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot ongeveer 17.30 uur.

In de foyer is een presentatie van de nieuwbouwplannen en inrichting te bekijken. Bovendien krijgen bezoekers van dit weekend een sneakpreview van het nieuwe programma. Het programmaboekje wordt halverwege mei per post wordt verstuurd aan alle HOFtheaterbezoekers. HOFgenoten ontvangen het boekje een week eerder en hebben voorrang tijdens de voorverkoop.

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl waarje er voor kunt kiezen zelf uw e-ticket uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.