Home / archiefcentraal / kwiek da2 langs sv raalte da1

kwiek da2 langs sv raalte da1

Op zondagochtend was het weer gezellig druk bij SV Raalte. Ten eerste waren er natuurlijk de voetbalwedstrijden die zoals altijd veel bekijks trokken. Echter helemaal achteraan, was er nog één veldje dat deze ochtend bespeeld werd. Dit was een handbalveldje wel te verstaan, waar wat minder mensen op af kwamen. Uiteindelijk stonden er 4 mensen aan de zijlijn in zichzelf de teams toe te juichen.

Kwiek dames A2 versus SV Raalte dames A1 was een wedstrijd die gelijk opliep. Helaas voor SV Raalte was Kwiek net iets te sterk, zij verloren met 11 – 13. Ook mocht één van de dames van SV Raalte een gele kaart ontvangen van de scheidsrechter.

Lees ook

Twijfels rond toegangscontroles en afgesloten feestterreinen

Organisatoren Pompdagen, Stöppelhaene en Diekdaegen gaan voor mooie zomer 2021 HEINO/RAALTE/WIJHE – Wat kan er, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.