kwiek da2 langs sv raalte da1

Op zondagochtend was het weer gezellig druk bij SV Raalte. Ten eerste waren er natuurlijk de voetbalwedstrijden die zoals altijd veel bekijks trokken. Echter helemaal achteraan, was er nog één veldje dat deze ochtend bespeeld werd. Dit was een handbalveldje wel te verstaan, waar wat minder mensen op af kwamen. Uiteindelijk stonden er 4 mensen aan de zijlijn in zichzelf de teams toe te juichen.

Kwiek dames A2 versus SV Raalte dames A1 was een wedstrijd die gelijk opliep. Helaas voor SV Raalte was Kwiek net iets te sterk, zij verloren met 11 – 13. Ook mocht één van de dames van SV Raalte een gele kaart ontvangen van de scheidsrechter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.