kuipers op spinningmarathon team get fit for life

Oud-topschaatser Simon Kuipers verleent op 12 mei zijn medewerking aan de spinningmarathon van Team Get fit for Life. Kuipers zat in 2010 in de achtervolgingsploeg die op de Olympische Spelen van Vancouver de bronzen medaille pakte. In 2009 pakte hij een medaille van dezelfde kleur op het WK spint in Moskou.

De leden van Team Get fit for Life gaan op 12 mei ieder 6 uur op de spinningfiets zitten. Daarnaast wordt er een berg activiteiten georganiseerd op de parkeerplaats van de Gamma in Raalte. De opbrengsten van alle activiteiten komen ten goede van de Alpe d’HuZes, die op haar beurt de opbrengst weer afdraagt aan het KWF.

Zo maakt Lifestyle Centre Raalte van ieder nieuw lid dat zich in de maand mei aanmeldt, 50% van de inschrijfkosten over naar het goede doel. Voor meer informatie over de spinningmarathon en de overige activiteiten zie staging2.getfitforlife.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.