Home / archiefcentraal / kpj boerhaar met bokkers en autorodeo

kpj boerhaar met bokkers en autorodeo

Ook dit jaar heeft de organisatie van het Feestweekend KPJ Boerhaar weer een spectaculair programma in elkaar gezet. Het weekend begint zaterdag 21 april met de welbekende feestavond voor jong en oud. Vanaf 21.00 uur met een optreden van Bökkers dut Normaal, ook wel bekend als de Normaal Coverband.

De band bestaat uit muzikanten die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben: Hendrik-Jan Bökkers (zang, gitaar, ex-Jovink), Arjan Pronk (basgitaar, oa Prodigal Sons, 16 Down en The Horse Company), Erik Neimeijer (zang, gitaar, oa Cool Genius) en Jeroen Hobert (drums, oa Prodigal Sons, 16 Down en The Horse Company). De band speel werk uit de beginperiode van Normaal. Het rauwe en rockende spul, gebracht met een ouderwetse portie branie. Er is geen voorverkoop en de entree bedraagt 5 euro.

De tweede dag, zondag 22 april staat voor het zevende jaar weer in het teken van de autorodeo. Ongeveer honderd deelnemers hebben zich aangemeld. Aanvang van de autorodeo is om 13.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. De jeugd tot 14 jaar heeft gratis entree.

Na afloop van de autorodeo speelt de band 30eurolive. Dit is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen.

Voor meer info kijk je op www.kpjboerhaar.nl

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.