Home / archiefcentraal / koninginnenacht wesepe trekt veel bezoekers

koninginnenacht wesepe trekt veel bezoekers

Uiteindelijk was het team van teamcaptain Anton Niemeijer het team van Jan Schepers te slim af. Marjan Jalink mag zich dit jaar Wesepenaar van het jaar noemen.

Alle Weseper verenigingen mogen vooraf genomineerden voordragen voor de titel Wesepenaar van het jaar. Marjan Jalink kwam al meerdere jaren voor op de nominatielijst en haar huldiging werd dan ook erg op prijs gesteld door het aanwezige publiek. Marjan zet zich onder meer in voor de jeugdsoos, dorpskrant en Labor. Haar enthousiasme en warme persoonlijkheid worden erg gewaardeerd door haar dorpsgenoten. Als Wesepenaar van het jaar krijgt Marjan een aantal privileges. Tijdens het kermisweekend (10, 11, 12 augustus) wordt ze in het zonnetje gezet en ze krijgt een eigen straatnaambord op het gazon voor de Klompenmaker.

Na ‘Ik hou van Wesepe’ en de huldiging van Marjan Jalink startte de dj de muziek en het bleef nog tot in de late uurtjes gezellig bij Bosgoed Wesepe. Wesepe kan terugkijken op een geslaagde Koninginnenacht!

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.