kleuters nemen albert heijn raalte over

De kleuters van basisschool De Linderte uit Raalte hebben dinsdag een bezoek gebracht aan de Albert Heijn in Raalte. Het bezoek stond in het kader van het thema ‘Winkels’, waar de leerlingen de hele week aan werken.

De bedrijfsleider van AH ontving de kinderen met ranja en wat lekkers. Vervolgens kregen de kleuters een mutsje op en informatie over iedere versafdeling. Overal mocht geproefd worden. Bij de vleeswarenafdeling, de kaasafdeling en de broodafdeling; overal lag wat lekkers klaar. Ook een kijkje in de grote vriezer, het magazijn en bij de flesseninname stond op het programma. Twee kinderen mochten zelfs in de huid van een AH-medewerker kruipen.

Als afsluiting kregen alle kinderen nog wat leuke mini’s van de AH-actie mee en wat snoepgoed.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.