Home / archiefcentraal / kinderen genieten van muziekjan

kinderen genieten van muziekjan

Ongeveer tweehonderd peuters en kleuters hebben de afgelopen weken kunnen genieten van MuziekJan en Bas. Het jongetje Bas kennen de kinderen goed. Op het kinderdagverblijf en de Peuterspeelzaal in Olst en Wijhe wordt gewerkt met het programma Doe meer met Bas.

Dit programma heeft tot doel de taalvaardigheid van jonge kinderen te bevorderen en wordt ingezet binnen het VVE beleid van de gemeente. Jan Gerritsen (MuziekJan) heeft een cd gemaakt met liedjes over Bas en zijn familie. Genieten dus voor de kinderen in Olst waar MuziekJan vier voorstellingen heeft gegeven en in Wijhe waar donderdag de laatste van vier voorstellingen op de Bieenkorf was.

Na afloop hebben alle kinderen een tas meegekregen van de bibliotheek met informatie over de bibliotheek en over voorlezen. Kom gerust eens kijken met jouw kind in de bibliotheek, waar een grote collectie prentenboeken, liedjesboeken en nog veel meer voor uw kind te vinden is. Tot 18 jaar kan een kind gratis lid worden van de bibliotheek.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.