Home / archiefcentraal / kamerkoor salland in de kruisverheffing

kamerkoor salland in de kruisverheffing

Kamerkoor Collegium Musicum Salland treedt op zondag 22 april om 15.30 uur op in de H. Kruisverheffing in Raalte. Met het programma ‘Hollandse meesters in muziek’ brengen koor en dirigent Henk Ophoff enkele parels uit de Nederlandse koorcultuur ten gehore. Organist Gerrit Hoving werkt mee aan dit concert. Het volledige programma is na te lezen op www.kamerkoorsalland.nl. Kaarten à 10 euro zijn te reserveren via die site. Aan de kerk kosten kaarten 12,50 euro. Jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.