Home / archiefcentraal / joy goedkoop in selecite ek

joy goedkoop in selecite ek

Joy Goedkoop heeft zich verzekerd van een plek in de EK-selectie. De turnster uit Raalte deed zaterdag uitstekende zaken in Waalwijk, waar ze de EK-kwalificatie won. Goedkoop kwam net terug van een voetblessure.

Het EK is van 9 tot en met 14 mei in Brussel. De kwalificatiewedstrijden zijn op 10 mei. Van 11 tot en met 13 mei zijn de individuele finales voor de junioren, de teamfinale voor de senioren en de toestelfinales voor junioren en senioren. Voor een uitgebreid schema kijk ook op: www.brusselsgymnastics2012.com

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.