Home / archiefcentraal / jeugdteam ttv wijhe weer kampioen

jeugdteam ttv wijhe weer kampioen

Het eerste jeugdteam van Tafeltennisvereniging Wijhe is zaterdag kampioen geworden in de Tweede Klasse. Het kampioensteam bestaat uit: Cas Bijsterbosch, Jason Kip en Hotse Klein Zantvoort met Marinus Veldhuis als begeleider.

De prestatie van Cas, Jason en Hotse is extra bijzonder, omdat dit team in een paar jaar tijd (najaar- en voorjaarscompetitie) is gepromoveerd van de Vijfde naar de Tweede Klasse. Dankzij dit kampioenschap in de Tweede klasse mogen zij na de zomer dus uitkomen in Eerste Klasse.

Afgelopen zaterdag speelden de jongens de belangrijke wedstrijd tegen TTV Twekkelerveld uit Enschede. Deze wedstrijd werd met 7-3 gewonnen. Ruim genoeg om een ronde voor het eind van de competitie al kampioen te worden. Met nog één wedstrijd te gaan kan het team al niet meer ingehaald worden.

Na de wedstrijd werden de spelers met een, door de sponsor Autobedrijf Bennie Mulder beschikbaar gestelde, cabrio door het dorp gereden.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.