inventaris hoftheater onder de hamer

Het Hoftheater veilt vrijdag 4 mei haar inventaris. Kunstwerken, gordijnen, vitrage, meubilair en materialen als hout en kunststof gaan onder de hamer. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van het nieuwe Hoftheater.

Het theater heeft het laatste theaterweekend erop zitten. Op 25 en 29 april zijn de laatste activiteiten (Leescafé met Jan Siebelink en twee jubileumvoorstellingen van Ralda) en daarna begint de grote verhuizing. Het kantoor van het Hoftheater verhuist in de eerste week van mei naar Boei10 aan de Boeierstraat in Raalte. Medio mei zal het Hoftheatergebouw voor het grootste gedeelte gesloopt worden. Alleen de karakteristieke ronde theaterzaal blijft staan.

Een deel van het interieur zal worden hergebruikt voor het nieuwe Hoftheater en een gedeelte van de inventaris is al verkocht aan stichtingen en verenigingen die daar belangstelling voor hadden getoond. Maar er blijft nog genoeg over om te kunnen veilen.

Die veiling vindt plaats op vrijdag 4 mei om 14.00 uur. Van 10.00 uur tot 12.30 uur is er de gelegenheid om te kijken en om 14.00 uur wordt alles daadwerkelijk geveild. Na de veiling moeten de kopers de gekochte waar direct meenemen en contant afrekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.