informatieavond wonen voor 55 plus

Zij wonen en leven heel anders dan de medioren van een jaar of dertig geleden. Meer dan vroeger zijn ze gehecht aan privacy, een eigen identiteit en zelfbeschikking. Het liefst blijven zij zo lang mogelijk in een zelfstandige woning wonen.

Op deze avond verzorgt SIR-55 een presentatie. Deze organisatie zet zich actief in om de woonwensen van medioren en senioren te realiseren. Zij laten medioren kennismaken met hun mogelijkheden en geven uitleg over het collectief particulier opdrachtgeverschap.

Tijdens deze avonden neemt een adviseur van de Rabobank de aanwezigen mee in oplossingen die bij kunnen dragen aan hun plannen voor nu maar ook voor later. Het huis als financieel fundament. Dat is het idee.

Na de presentaties kan men onder het genot van een hapje en drankje met vragen terecht bij medewerkers van de Rabobank, SIR-55 maar ook bij de notaris en een makelaar die deze avond aanwezig zullen zijn. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Donderdag 19 april is er een herkansing in het Rabobankkantoor in Deventer (Singel 9).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.