indrukwekkende premiere voor hertha

In een afgeladen volle Showroom van Van Gurp is de voorstelling ‘Hertha, om ze een Joods meisje was’ donderdagavond in première gegaan. Muisstil volgde het publiek de voorstelling. De brieven die de meisjes Netty Hietkamp en Hertha Aussen elkaar tijdens en voor de oorlogsjaren schreven, zijn de basis van het stuk.

En wat gezegd mag worden: Op kunstzinnige wijze werd de briefwisseling op het toneel gebracht. Na de voorstelling volgde een staande ovatie van het publiek. Ontlading volgde toen de echte Netty Hietkamp haar speelster op het toneel een omhelzing kwam brengen.

De voorstelling wordt ook nog vrijdagavond en zaterdagavond opgevoerd. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, alle voorstellingen zijn uitverkocht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.