Home / archiefcentraal / imminkhoeve krijgt scootmobielen

imminkhoeve krijgt scootmobielen

Vakantiecentrum de Imminkhoeve – met accommodaties in Lemele en Ommen – heeft sinds kort de beschikking over acht scootmobielen, die zijn geschonken door PractiComfort aan de Zonnebloem. Deze zeer functionele elektrische voertuigen zullen de mobiliteit van de vakantiegasten extra vergroten. Om iedereen een geschikt model te bieden zijn er twee verschillende typen. Zo is er een vierwieler en een driewieler. De driewieler kan eenvoudig worden meegenomen tijdens een uitstapje. De Imminkhoeve is een vakantiecentrum voor gehandicapten.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.