ik hou van wesepe tijdens koninginnenacht

Bosgoed Wesepe vormt op zondagavond 29 april het decor voor de Koninginnenacht. Op deze avond wordt de Wesepenaar van het jaar bekend gemaakt. Vorig jaar werd Stien Kok gehuldigd voor haar jarenlange inzet voor het dorp. Zij maakt om 21.00 uur haar opvolg(st)er bekend.

Dit jaar wordt voor het eerst in plaats van Koninginnedag, Koninginnenacht gevierd. De Stichting Zomerfeesten Wesepe heeft een spectaculair, vernieuwend programma in elkaar gezet met het spel ‘Ik hou van Wesepe’. Alle aanwezigen worden verdeeld in twee groepen.

Elke groep moedigt een team van vier personen, met een bekende Wesepenaar als teamcaptain, aan. De teams moeten met behulp van hun supporters allerlei vragen beantwoorden en hilarische opdrachten uitvoeren, die te maken hebben met Wesepe. De winnende groep gaat met een fantastische prijs Koninginnenacht in.

Om 19.30 uur start het programma met een ontvangst met oranjebitter en een oranje versnapering. Rond de klok van acht start het spel ‘Ik hou van Wesepe’, gevolgd door de bekendmaking van de Wesepenaar van het jaar. Daarna barst het feest los bij Bosgoed Wesepe. Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.