hypothekeninloopavond bij rabobank salland

Om mensen goed voor te bereiden op hun zoektocht naar een koopwoning organiseert Rabobank Salland de komende maanden meerdere hypotheekinloopavonden. Bezoekers kunnen deze avonden vrijblijvend en zonder afspraak naar de speciale avondopenstellingen van de bank komen.

Financieel adviseurs van Rabobank Salland staan klaar om hen een indicatie te geven van welk bedrag men kan lenen voor een woning. Het is belangrijk dat bezoekers de meest recente salarisstrook meenemen om een goede berekening te kunnen maken.

De eerste avonden vinden plaats op 27 april (kantoor Raalte) en 26 april (kantoor Deventer)

In mei vinden de avonden plaats op 24 en 25 mei, in juni op 28 en 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.