hoorzittingen over bestemmingsplan buitengebied

De gemeente Raalte houdt op 9 en 10 mei hoorzittingen over het nieuwe bestemmingsplan buitengebied. De gemeente ontving 275 zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan. Indieners van zienswijzen hebben inmiddels een antwoord van het college van burgemeester en wethouders ontvangen.

Om tot een besluit te komen organiseert de gemeenteraad hoorzittingen en extra raadpleinsessies. Tijdens de hoorzittingen kunnen indieners van zienswijzen hun zienswijze mondeling toelichten. De vaststelling van het bestemmingsplan is gepland op 7 juni.

Het bestemmingsplan buitengebied Raalte heeft van 22 september tot en met 2 november 2011 ter

inzage gelegen. In deze periode zijn 275 zienswijzen ingediend. In de afgelopen maanden zijn de

zienswijzen beoordeeld en van een antwoord voorzien. Eerder dit jaar verstuurden de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe al antwoorden op de ingediende zienswijzen. De gemeente Deventer ontving 189 zienswijzen en de gemeente Olst-Wijhe 138.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.