heino maakt zich op voor grote finale

Heino staat vijf punten achter op koploper TVC ’28. Zondag neemt Heino het in Tubbergen op tegen die koploper. Lobbert: “We hebben het behalen van de periodetitel ingetogen gevierd. Iedereen weet dat we nog niet klaar zijn met dit seizoen. Zondag staat namelijk de grote finale op het programma. Het leeft ontzettend binnen de groep. Na de winterstop hebben we wat minder gespeeld. Dat komt ook doordat de tegenstander zich anders gaat opstellen. We hebben gemerkt dat we niet onoverwinnelijk zijn en hebben een deukje opgelopen. Maar we richten ons nu volledig op aankomende zondag.”

Heino kan zondag over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Alleen Kenny Hendriks is

geschorst. “Ik heb er wel vertrouwen in dat we zondag kunnen winnen. Dat moet ook, want aan een gelijkspel hebben we niet genoeg. De jongens hebben er ook vertrouwen in, zeker door het behalen van de prijs. Daar zijn we blij mee, zeker als promovendus. Het was mijn doel om de top 5 te eindigen en de club mikte op handhaving. Maar nu kijken we natuurlijk naar de hoofdprijs.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.