heino kan kampioenschap vergeten

Heino leed vanmiddag een 1-0 nederlaag tegen titel kandidat TVC\\\\\\\’28 uit Tubbergen. Door deze nederlaag is de achterstand 8 punten met nog drie wedstrijden te gaan. Dus een bijna onmogelijke opgave om dat gat te dichten.

Het bleef heel lang 0-0 in Tubbergen. Heino had de pech dat ruim tien minuten voor tijd, Ruben Meijer met rood van het veld moest zodat ze met 10 man verder moesten. TVC\\\\\\\’28 maakte dankbaar gebruik van deze situatie want in blessure tijd wisten ze de bevrijdende 1-0 op het bord te krijgen.

Voor de spelers van Heino een enorme domper, want ze hebben zich letterlijk kapot geknokt. Nu wacht de nacompetite, maar het seizoen is al meer dan geslaagd voor de promovendus. Misschien kan de ploeg zich oprichten en voor een verrassing zorgen in de nacompetitie

Trainer Marc Lobbert vond het een zure nederlaag.

,, We waren de betere partij maar we maken ze niet. Ik zeg niet snel dat de scheidsrechter slecht is, maar deze man was echt niet voor ons. We moeten eigenlijk al heel snel een penalty hebben en hun een rode kaart maar dat gebeurt niet. In de tweede helft krijgt Ruben Meijer een gele kaart om niks en staan we met 10 man. We hadden daarvoor al gezegd dat we voor de zege zouden gaan, maar met 10 man is dat lastig.

We hebben vlak na rust al een strafschop gemist. Zij krijgen dan in blessure tijd een kansje. Hij schiet de bal tegen iemand van ons aan en de scheids wuift alles weg. Als TVC dan roept hands, hands, legt die man de bal nog op de stip. Heel erg zuur, want als één verdiend had om te winnen dan was het Heino wel.

Maar we gaan met een goed gevoel de nacompetite in\”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.