Home / archiefcentraal / heeten boekt belangrijke zege tegen degradatie

heeten boekt belangrijke zege tegen degradatie

Heeten deed vanmiddag prima zaken in de strijd tegen degradatie door uit tegen de nummer twee Victoria’28 met 2-3 te winnen. Heeten is nu plek 12 te vinden wat op dit moment p/d wedstrijden betekent. De nummers 14 en 13 gaan rechtstreeks naar de derde klasse. Nummer 13 is Vaassen en daar moet Heeten nog tegen. Volgens Jan Regelink een belangrijke wedstrijd.

,, Als we die winnen, dan gaan we tenminste niet rechtstreeks naar de derde klasse, en hebben we het nog in eigen hand. Vanmiddag speelden we erg goed alleen we hadden veel dikker moeten winnen. We komen 0-2 voor en dan laten we ze terug komen in de wedstrijd. Gelukkig maken we de 2-3 maar dat had ook aan de andere kant kunnen vallen. Het was wel verdiend, maar we hadden na de 0-2 door moeten drukken naar 0-4 maar dat vergeten we”.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.