heeren van salland viert jubileumjaar

Het vierstemmig mannenkoor de Heeren van Salland bestaat dit jaar vijftien jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De bedoeling is om op een ludieke manier zoveel mogelijk mensen te betrekken bij dit feestelijke gebeuren.

Op zaterdag 22 september staat er een open repetitie gepland, een twee uur durende workshop, waar iedereen die van zingen houdt, aan mee kan doen. Het thema van deze workshop is ‘Good morning Afrika’. Je kunt van 12.00 tot 14.00 uur meezingen in de Plaskerk in Raalte.

Het najaarsconcert , op zondag 11 november in de Plaskerk, zal een synergie zijn van alle reeds eerder uitgevoerde concerten. Het geheel zal worden begeleid door een bigband. Het concert duurt van 15.00 tot 16.30 uur.

Met kerst is het de bedoeling om in de Bergkerk/Broederenkerk in Deventer, vanwege het grote succes van vorig jaar, de kerstcantate Navidad Nuestra nogmaals ten gehore te brengen.

Ook wordt gedacht om volgend jaar met Pasen een spetterende uitvoering te brengen van Missa Creola.

Ben je enthousiast, dan kun je elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur langskomen in de Brinkerhoek aan de Dahliastraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.