Home / archiefcentraal / haring party voor hulphond nederland

haring party voor hulphond nederland

Naast het feest Goede Maatjes met Raalte op zaterdag 9 juni, wordt op 7 juni de eerste Sallandse Haring Party gehouden in Grand Café Neuf. Met de kaartverkoop en een veiling hoopt de organisatie een mooie donatie te kunnen doen aan de Stichting Hulphond Nederland.

De organisatie van de haringparty bestaat uit Peter Walter, Jean lemmen en Leon Alferink.. “Toen ik door een ongeluk voor drie maanden in een rolstoel terecht kwam, realiseerde ik me pas hoe hulpeloos een mens kan zijn”, vertelt Peter Walter. Nu hij weer redelijk mobiel is besloot hij een activiteit te bedenken om het bedrijfsleven op een leuke manier te koppelen aan het goede doel. “Ik ben op zoek gegaan naar een geschikte locatie en vond zo de samenwerking met de uitbater van Neuf en zijn bedrijfsleider Leon Alferink. Met medeorganisator Jean Lemmen en sponsoren als Beaphar, vistraiteur Roescher en DDMC is de Eerste Sallandse Haring Party geboren.”

De party begint om 17.00 uur bij Neuf. Gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. Naast Hollandse Nieuwe en Korenwijn zijn er allerlei standjes met hapjes en is er volop gelegenheid om te praten. Kaarten voor de party kosten 25 euro per stuk, inclusief onbeperkt eten en drinken.

Daarnaast is er een veiling met kavels als het eerste haringvaatje beschikbaar gesteld door vistraiteur Roescher. Wie interessante kavels heeft voor de veiling, mag die nog inbrengen.

Als de kaartverkoop en de veiling een mooie donatie opleveren, dan komt Frits Wester of Anita Witzier (ambassadeurs van Hulphond Nederland) naar Raalte om de cheque in ontvangst te nemen.

Kaarten kopen, het inbrengen van kavels en informatie inwinnen kan bij De Zwaan, Neuf en Peter Walter (06 22692811).

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.