grote uitverkoop bij t olde manegepeerd

`t Olde Manegepeerd houdt op zondag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur een grote uitverkoop van tweedehands boeken. Alle boeken gaan voor de helft van de prijs de deur uit. Ook kun je weer snuffelen tussen de tweedehands spullen. Ook kunt genieten van een warme hap. Natuurlijk staat de koffie klaar met daarbij een lekkernij en de paarden verzorgen.

De opbrengst gaat naar de 45 manegepaarden die na een werkzaam leven in de manege`s hier van hun rust genieten. Je vindt ’t Olde Manegepeerd aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Meer informatie op staging2.manegepeerd.nl, via info@manegepeerd.nl, 0572-330223 en 06-12874764.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.