Home / archiefcentraal / grote uitverkoop bij t olde manegepeerd

grote uitverkoop bij t olde manegepeerd

`t Olde Manegepeerd houdt op zondag 29 april van 10.00 tot 17.00 uur een grote uitverkoop van tweedehands boeken. Alle boeken gaan voor de helft van de prijs de deur uit. Ook kun je weer snuffelen tussen de tweedehands spullen. Ook kunt genieten van een warme hap. Natuurlijk staat de koffie klaar met daarbij een lekkernij en de paarden verzorgen.

De opbrengst gaat naar de 45 manegepaarden die na een werkzaam leven in de manege`s hier van hun rust genieten. Je vindt ’t Olde Manegepeerd aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Meer informatie op www.manegepeerd.nl, via info@manegepeerd.nl, 0572-330223 en 06-12874764.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.