go ahead eagles wint opnieuw

GA Eagles is onder interim-coach Calderwood bezig aan een goede serie. Vrijdagavond boekte de ploeg de derde zege op rij. MVV werd in Maastricht met 2-1 verslagen.

Nadat Rajcomar de thuisploeg in de eerste heflt op voorsprong had gezet, kwamen de Deventernaren via Fachtali weer op gelijke hoogte. Na de rust besliste Suk het duel in het voordeel van Go Ahead Eagles.

Go Ahead staat momenteel tiende in de Jupiler League en is nog kansrijk voor een plaats in de nacompetitie. Wanneer de beide resterende wedstrijden tegen FC Emmen en Fortuna Sittard gewonnen worden is de ploeg daar zeker van. Bij andere resultaten is het afhankelijk van de concurrenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.