gibo groep verdwijnt waar flynth verschijnt

Flynth is sinds 1 januari van dit jaar de nieuwe naam voor de GIBO Groep. Achter deze naam zitten nog steeds dezelfde mensen en dienstverlening. Wat wel is veranderd, is de naam en uitstraling: vanaf nu prijkt de naam Flynth aan de gevel van het kantoor aan de Arkelstein in Raalte.

Sinds 1 januari 2011 is GIBO Groep gefuseerd met Flynth adviseurs en accountants. Daarmee is een nieuwe toonaangevende accountants- en adviesorganisatie ontstaan, die zich nadrukkelijk richt op het midden- en kleinbedrijf, de tuinbouw en de agrarische sector.

Flynth is lokaal goed vertegenwoordigd en sponsort lokale initiatieven als de Sallandse Aspergemanifestatie en handbal-, voetbal- en rijverenigingen. In totaal laten al meer dan 35.000 ondernemers in Nederland zich door Flynth ondersteunen bij hun boekhoudkundige zaken en met advies op het gebied van belastingen, subsidies, juridische zaken, personeelszaken en bedrijfskundig advies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.