gerardus majella wint bankbattle

Om 09.30 uur stonden de kinderen in de startblokken om de vragen te beantwoorden. Het raadsels in uiteenlopende categorieën. Vragen over het Koningshuis, over snelwegen, maar ook rekenvragen en puzzels.

Wanneer de kinderen de vragen beantwoord hadden, correspondeerde het antwoord met een letter die in een lettermatrix gezet moest worden. Uiteindelijk stond er in de matrix een zeventiental geschreven getallen. Deze getallen moesten ze bij elkaar optellen en dat was de oplossing van de Bankbattle.

Dit jaar deed de Gerardus Majella dat het snelst en won daarmee een prijs van 450 euro en een heerlijke slagroomtaart. Dinsdagochtend kwamen voor de kinderen, geheel onverwacht, twee medewerksters van de Rabobank vertellen dat er gewonnen was en na de prijsuitreiking werd de taart uiteraard direct opgegeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.