gasten zonnebloem mee op boottocht

De Zonnebloem afdeling Raalte heeft dinsdag haar jaarlijkse boottocht gehouden. Met ruim 120 mensen aan boord genoten de gasten van de vaart, die vanaf Deventer richting Arnhem over de mooie IJssel ging.

Na koffie met een plak cake en muziek van meneer Rosenkamp met elektronische piano en accordeon zat de stemming er goed in. Ook deden vele gasten die dag mee aan een puzzel waar leuke prijsjes aan verbonden waren.

Tijdens de dag werden de gasten voorzien van hapjes, drankjes, een warme maaltijd en op het eind van de middag koffie met ‘krentenwegge’. De vrijwilligers van de Zonnebloem, de verpleegkundigen en de stagiaires van de Landstede waren de hele dag in de weer om de gasten te verwennen. Aan het eind van de middag werd dit beloond met een luid applaus van alle gasten aan boord van rederij Eureka.

Om 17.00 uur werd in Deventer aangemeerd, waarna alle gasten op tijd naar Raalte konden.