finale beste dj van nederland in lampe

De finale van de landelijke contest ‘Beste DJ van Nederland’ vindt op vrijdag 20 april plaats in De Leeren Lampe in Raalte. Zeven DJ’s uit vijf verschillende provincies zullen hun kunsten laten horen en zien. De organisatie van de contest is in handen van Stichting Hollands Talent uit Dedemsvaart.

Voor deze eerste editie van Beste DJ Van Nederland schreven zich maar liefst 337 professionele- en amateur DJ’s vanaf 18 jaar in. Na een strenge voorselectie gingen de zestig beste DJ’s uit alle provincies van Nederland met elkaar de strijd aan. De finalisten zijn: Molina (Groningen), Lenny Apple (Groningen), The Tempest (Gelderland), Joey Seraos (Flevoland), Jam Flowww (Zeeland), Roman Anthony (Zeeland) en Runo Cortez (Zuid-Holland). Om 22.00 uur start de finale (deuren open om 21.00 uur). De dj’s krijgen dan 30 minuten om het publiek en de topjury te overtuigen van hun muzikale creativiteit. De jury bestaat uit de DJ’s TLM, ArmenianBoy en voorzitter DJ Manie. Deze laatste is o.a. bekend als producer van de nr.1 hit ‘Dansplaat’.

Direct na de competitie is de afterparty, deze wordt ingevuld door enkele bekende DJ’s. Voor de winnaar van de finale is een aantrekkelijk prijzenpakket samengesteld waaronder een Pioneer DJ-set van 5.500 euro en diverse optredens. De entreeprijs is 5 euro in de voorverkoop via staging2.bestedjvannederland.nl en 8 euro aan de deur.

De finale start om 22.00 uur en is live te volgen via Live stream op staging2.bestedjvannederland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.