felgekleurde schoenen en tattoos zeg het maar

René van der Gijp maakte zich er bij Voetbal International al heel boos over. “Zou zo’n speler dan niet een vrouw thuis hebben zitten die tegen hem zegt ‘niet doen, jongen, doe dat maar niet, dat heb jij niet nodig’?” vroeg Gijp zich af. Hansie Hansie kon het niet zo veel schelen, maar Johan Derksen was het helemaal met Van der Gijp eens.

Wat vinden jullie eigenlijk van roze voetbalschoentjes? En vertel dan in ene moeite ook maar wat je vindt van zwarte uit-shirts, opvallende tattoos en de hanekam-achtige kapsels van de voetballers. We zijn benieuwd naar de reacties.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.